Weber Security
Weber Security is de partner die u kan bijstaan in de beveiliging van uw woning, kantoor of gebouw.  Op het vlak van camerabewaking, toegangscontrole, gepantserde deuren en inbraakbeveiliging heeft Weber Security generatie na generatie een ongeëvenaarde expertise opgebouwd. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen indien u wil investeren in inbraakbeveiliging of veiligheid.Veilig deuren openen en sluiten zonder sleutels geeft u een nieuw gevoel van vrijheid en veiligheid. Ontdek ons toegangscontrole gamma van codeclavieren, badgelezers, vingerlezers en elektrische sloten ». Stretchtent

Alco Security Alarmsysteem camerabewaking domotica.
Bescherm uw gezin dag en nacht. Bescherm uw woning met een alarmsysteem dat u beschermd tegen inbrekers, brand- en noodgevallen. Vertrek voortaan met een gerust gevoel van huis.

Het alarmsysteem om uw woning veiliger te maken. Ons alarmsysteem neemt het risico op een inbraak voor een groot deel weg. Het alarmsysteem helpt u tijdens noodsituatiesen staat dag en nacht ter beschikking om uw woning te beveiligen.

 • 24/24h bewaking
 • bijna alle detectie middelen beschikbaar zoals; bewegingsdetectie, openingsdetectie, gevoelsdetectie
 • Verificatie op valse alarmen

IKey4ce Security

Bij bewakingsfirma’s denkt men spontaan aan het controleren van sites of crowd control op een festival. Dat zijn één van onze opdrachten, maar onze bewakingsagenten zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het onthaal van klanten of bezoekers in uw infrastructuur. Ze volgden de nodige opleidingen om perfect in staat te zijn mensen te ontvangen, registreren en informeren. Ook voor het beantwoorden van telefonische oproepen of andere administratieve taken kunt u op de receptionisten van Key4ce Security rekenen.  In hun rol als receptionist vervullen de medewerkers van Key4ce Security een dubbele functie: ze ontvangen en begeleiden uw bezoekers, maar ontvangen ook uw relaties professioneel, vriendelijk en met stijl.  Factuurprogramma

 

Scorpions Security Scorpions Security.

Permanente bewaking is een dienstverlening waarbij één of meerder bewakingsagenten permanent aanwezig zijn op een site.
Al naargelang de eisen en de specifieke behoeften van de klant worden onze diensten aangeboden in volgende klantsegmenten:

Offices – Front Desk – Maritime – Logistic/Transport – Chemical/Pharma – Industrial – Construction
Education Sector – Parking Place – Hotel Sector – Diamond Sector – Health Care – Residential – Retail

oog voor gevaar, … gevoel voor stijl’

 

 • Veiligheid is een basisbehoefte die een professionele aanpak vergt.
 • We koppelen onze kennis aan een menselijke aanpak.
 • We staan dicht bij de klant dankzij onze open structuur.
 • We staan logischerwijze dan ook dicht bij ons personeel, hetgeen de betrokkenheid, motivatie en kwaliteit van onze agenten aanzienlijk verhoogt.
 • We beschikken over een uitgebreid dienstenaanbod waarbij we permanent aan mogelijke verbeteringen werken.We vertrekken in onze benadering vanuit het standpunt dat elke klant uniek is.
 • De specifieke veiligheidsbehoeften van onze klant worden geanalyseerd, zodat dit telkens resulteert in een optimale oplossing.
 • De kwaliteit staat voorop en niet de kwantiteit.
 • We hebben oog voor gevaar, gevoel voor stijl.
 • Onze waarden zijn waakzaamheid, hulpvaardigheid en integriteit.
 • Brandbeveiliging

 

ASB Security

ASB Security is een professionele bewakingsonderneming erkend door het ministerie van Binnenlandse Zaken met het vergunningsnummer 16.1209.04.

Het hoofddoel van ASB Security bestaat eruit de samenleving veiliger te maken. Om dit te bereiken biedt ASB Security bewakingsdiensten aan voor bedrijven, overheidsdiensten en particulieren. ASB Security staat met andere woorden paraat voor groot en klein. In onze dienstverlening staan kwaliteit, flexibiliteit en service op maat steeds voorop.

Heeft u nood aan iemand die discreet een oogje in het zeil houdt? Wilt u iemand op uw terrein die gepast kan reageren bij incidenten of zit u met vragen met betrekking tot uw veiligheid? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zitten graag met u samen om na te gaan hoe we u het beste kunnen helpen.

ASB Security is een professionele bewakingsonderneming erkend door het ministerie van Binnenlandse Zaken met het vergunningsnummer 16.1209.04.

. Stop de dief camerabewaking